top of page

Friskvård och Rehabilitering av Hund

Hundfysioterapi är en förlängning av veterinärvården och ersätter aldrig en veterinärbehandling.

Mitt mål är att tillsammans med dig djurägare och din hund jobba för ett välmående och friskt hundliv utifrån era förutsättningar!  Jag hjälper er med eran friskvårdsträning för era framtida äventyr om det så är skogspromenaden, jakten eller på tävlingsbanan eller vid rehabilitering då olyckan varit framme.

IMG_20190921_105811_edited.jpg
IMG_20200802_201031.jpg

Om mig

Jag startade MuskIdas Hund år 2020 för att hjälpa er hundägare och era fyrbenta vänner till ett välmående och härligt hundliv utifrån era förutsättningar. Jag har själv tre hundar, två finnstövare och en jämthund där vi främst jagar tillsammans. Men vikten av att ge dom rätt förutsättningar av träning och vila för att vi ska lyckas tillsammans är mitt nummer ett och jag älskar att det ena inte behöver utesluta det andra. 


För att kunna hjälpa Er och ge rätt träning och upplägg så har jag utbildat mig till hundfysioterapeut i Åre på Svenska Fysioterapiskolan och är även utbildad balansbollsinstruktör. Det ger mig möjligheten att hjälpa er med hur ni ska tänka på träningen av er hund om det så gäller med skogen som hjälpmedel eller balansbollar. Vintern 2021 kunde jag även lägga till certifierad hundinstruktör i min ryggsäck som gjorts på Hundens Hus i Stockholm, ännu ett roligt sätt att få jobba tillsammans med mina och era fyrbenta kompisar!

IMG_20210207_115340.jpg

"Dogs do speak, but only to those who know how to listen"

Orhan Pamuk

bottom of page